Відбулась Міжнародна науково-практична конференція на тему "Система гарантування вкладів: виклики і погляд в майбутнє" 21 листопада 2018 року в м. Мінськ, Білорусія

12.12.2018

Украина мемо общая21 листопада 2018 року у м. Мінськ, Білорусія відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему "Система гарантування вкладів: виклики і погляд в майбутнє", присвячена 10-ій річниці створення Агентства з гарантованого відшкодування вкладів, на якій були висвітлені проблемні питання щодо співпраці та діяльності банківського сектора і системи гарантування вкладів з урахуванням сучасних економічних умов та нових викликів у економічній та правовій сфері. Представляли Україну на цьому заході: директор-розпорядник К.М. Ворушилін, заступник директора-розпорядника В.В. Новіков, директор фінансового департаменту О.В. Нужненко.

В ході конференції було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з Агентством з гарантованого відшкодування вкладів Білорусії. Підписання Меморандуму послужить встановленню взаємовигідних  партнерських відносин, забезпеченню комплексної взаємодії та співпраці для обміну досвідом та фахової підтримки між системами страхування депозитів обох країн.





Білорусія мемо

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter