Семінар Світового банку з питань оздоровлення та врегулювання банків, 05 грудня 2013 року, м. Відень, Австрія

06.12.2013

Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у регіональному семінарі з питань оздоровлення і врегулювання банків, що проходив у м. Відень, Австрія, 5 грудня 2013 року.

До участі в семінарі, що був організований Консультаційним центром з питань фінансового сектору Світового банку, були запрошені експерти міжнародних фінансових установ, представники страховиків депозитів, регуляторів, органів банківського нагляду та центральних банків зі Східної та Центральної Європи. Учасники розглянули таку важливу тему як побудова єдиного механізму врегулювання діяльності і виведення банків з ринку та основні виклики на шляху його впровадження. На семінарі також було розглянуто і проаналізовано останні регуляторні ініціативи ЄС. Під час заключних сесій представники центральних банків Балканських країн поділилися практичним досвідом у сфері реалізації планів оздоровлення і врегулювання діяльності неплатоспроможних банків.

Тематика семінару є надзвичайно актуальною і важливою для Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в умовах реалізації функції системи гарантування вкладів у сфері виведення неплатоспроможних банків з ринку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter