Обладнання для льодового катка як забезпечення за кредитом – на продаж виставлено активи Банку «Демарк»

24.03.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

7 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі Банку «Демарк». У забезпечення за договорами передано квартиру у Одесі та обладнання для льодового катка. 

Одним лотом на аукціон виставляються права вимоги за двома кредитними договорами. Компанія-позичальник зареєстрована в м. Одеса, не перебуває у процесі припинення і веде господарську діяльність у сфері надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

На початок листопада 2016 року заборгованість за договорами скала 22,33 млн грн.

Раніше кредити забезпечувалися заставою льодового катка «Умка», одного з найбільших в Одесі льодових комплексів. У рахунок погашення частини боргу позичальника, нерухомість була продана.

На сьогодні у заставі банку залишилось 11 одиниць обладнання для льодового катка: установка охолодження рідини СВL V100-PS-H-D з шумопоглиначем, льодоприбиральна машина, переносний верстат для заточки ковзанів, борти льодової арени з повним стеблуванням в комплекті з воротами та розміткою тощо. Обладнання територіально розміщується в м. Одесі (пр-т Добровольського).

Крім того, кредити забезпечуються іпотекою однокімнатної квартири в Одесі (вул. Авдєєва-Чорноморського, площею 58,4 м2).

Детальна інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів та торгів – тут.

Початкова ціна продажу – 2 115 892,91 грн.

Аукціон відбудеться 7 квітня у системі «Прозорро.Продажі». Організатор відкритих – Товарна біржа «Перспектива-Коммодіті». Термін прийому заявок на участь  у торгах – 6 квітня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter