На продаж виставлено колекцію картин та скульптур, що перебувають на балансі АТ «КБ «Експобанк»

29.07.2016

 ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж картини та скульптури, що перебувають на балансі АТ «КБ «Експобанк». У колекції – 29 витворів мистецтва сучасних митців, які на аукціон виставляються одним лотом.

Найдорожчі екземпляри – бронзова скульптура «Козак з козачкою», яку оцінюють у щонайменше 2,6 тис грн, та «Морський пейзаж» Володимира Товкайла, оціночною вартістю понад 2,8 тис грн.

Серед виставлених на продаж картин – роботи Франчука («Подих вічності», «Святе місце», «Велика свіча» та інші) та триптих Терновської. Повний перелік мистецьких творів та публічний паспорт активу – тут. За цим же посиланням можна знайти детальні умови участі у торгах.

Стартова ціна лоту – 24 181 грн. Аукціон відбудеться уже 25 серпня з 9 до 12 години на електронному майданчику Української універсальної товарної біржі. Заявки на участь у торгах приймаються до 17:00 23 серпня.

Інформація про усі заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків, виставлені лоти та умови участі у торгах можна знайти на Офіційному сайті Фондута на Інформаційному порталі http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter