Оголошення про виплати вкладникам ПАТ "ЕНЕРГОБАНК"

20.04.2015

З 21 квітня 2015 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКЦІОНЕРНИЙ БАНК "ЕНЕРГОБАНК" (далі - ПАТ "ЕНЕРГОБАНК") починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 13 лютого 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ "ПРИВАТБАНК" (далі - ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК").

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установ ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ "ЕНЕРГОБАНК".

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 13 лютого 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua , на сайті ПАТ "ЕНЕРГОБАНК" - energobank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ "ЕНЕРГОБАНК" - 0 800-501-500;

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні);

"Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб": 0 800-503-435 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК": 3700.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter