Фонд виставляє на продаж права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано один із олійноекстракційних заводів на Харківщині

24.05.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юрособи перед ПАТ «Банк Форум». Підприємство-позичальник є діючим.

Зараз в іпотеці банку перебувають два об‘єкти нерухомості, площею 3 979,3 м2 та 5 837,1 м2. Йдеться про будівлі та споруди виробничого комплексу по рафінації та дезодорації рослинної олії та новий, недобудований на момент укладання договору іпотеки, виробничий комплекс, що знаходяться у Харківській області. На сьогодні стан готовності його окремих будівель складає від 75 до 95 %. Із відкритих джерел відомо, що потужність нового заводу з переробки насіння соняшнику розрахована на 1 200 тонн на добу. Основними продуктами виробництва є нерафінована соняшникова олія і шрот.

Крім того, забезпеченням за кредитом виступають земельна ділянка, площею понад 2,20 га, обладнання, товари в обороті (нерафінована та рафінована олії) та майнові права заставодавця на поставку обладнання для нового олійноекстракційного заводу.

Аукціон з продажу даного активу відбудеться 21 червня 2016 року з 9:00 до 18:00 на торговому майданчику ДП «СЕТАМ».

Початкова ціна лоту – 215,21 млн. грн. Заявки на участь у торгах прийматимуться до 20 червня.

До відома: на початок квітня сумарна заборгованість по кредиту склала 261,45 млн грн.

Детальна інформація про умови участі в аукціоні, опис лоту та ілюстрована презентація об‘єкта розміщуються на сайті http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter