Фондом гарантування вкладів фізичних осіб розроблено та запущено пілотну версію Інформаційного порталу

19.01.2015

17 січня 2015 року Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд гарантування) запущено пілотну версію Інформаційного порталу Фонду гарантування.

Основною метою створення Інформаційного порталу є акумуляція і систематизація даних про активи неплатоспроможних банків, що підлягають продажу, висвітлення ключових характеристик та початкової вартості таких активів. Водночас, даний портал покликаний забезпечити відкритий і максимально широкий доступ потенційних клієнтів до інформації про спосіб і місця продажу активів, що сприятиме їх ефективнішій реалізації та поповненню фінансових ресурсів Фонду гарантування. Окрім цього, система моніторингу за порталом дасть можливість вивчати ринковий попит і потреби потенційних покупців щодо певного виду активів.

На сьогодні інформаційний портал Фонду гарантування працює в тестовому режимі та буде модернізуватись залежно від виявлених потреб потенційних покупців. У зв’язку з цим Фонд гарантування звертається до усіх потенційних покупців у разі наявності пропозицій та побажань щодо вдосконалення Інформаційного порталу просимо їх направляти на адресу Фонду гарантування.

Офіційний запуск інформаційного порталу відбудеться найближчим часом. Детальну інформацію про функціонування та правила користування порталом буде повідомлено додатково.

Інформаційний портал Фонду гарантування розроблявся з орієнтацією на легкість та простоту пошуку необхідного покупцю майна шляхом розподілу та групування його за категоріями, а також відбору активів за допомогою вбудованого фільтру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter