На продаж виставлено кредит: у заставі банку – професійні теплиці та обладнання для вирощування квітів

05.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

16 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, виданим ПАТ «Банк Форум», в забезпечення за яким передано діючі теплиці з обладнанням для вирощування квітів на Рівненщині. Стартова ціна лоту – 19,42 млн грн. Актив на торги виставляється вперше.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, який перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Заборгованість за договором, станом на початок вересня цього року, склала 30,94 млн грн. Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері декоративного садівництва. Основним напрямком діяльності підприємства є вирощування продукції квітникарства. У власності компанії – 2,5 га тепличних площ. За даними з відкритих джерел, виробничі потужності підприємства складають до 6 млн квіток на рік.

При цьому у заставі банку перебувають тепличні комплекси та обладнання для вирощування квітів, а саме: будівлі двох теплиць тепличного господарства (площею 7 954,8 м2 та 16 814,2 м2), розташовані у Володимирецькому районі Рівненської області та рухоме майно (системи водопостачання та розводки води, системи теплопостачання та електроопалення, холодильні установки теплиць тощо). На сьогоднішній день об’єкти використовуються за призначенням.

Крім того, забезпеченням за кредитом виступає будівля діючого кафе, загальною площею 405,8 м2, що також розташована у Володимирецькому районі Рівненської області.

Детальніший опис лоту, паспорти активу та торгів – за посиланням

На продаж актив виставляється вперше.

Стартова ціна лоту – 19,42 млн грн.

Аукціон з продажу активу відбудеться 16 грудня на електронному майданчику Товарної біржі «Універсальна товарно-сировинна біржа». Заявки на участь у торгах приймаються до 17:00 12 грудня.

Ознайомитись із матеріалами кредитної справи потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання договору про конфіденційність.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter