На продаж виставлено права вимоги за кредитом, забезпеченням за яким виступає діючий завод з виробництва трубопровідної арматури

02.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, виданим АТ «Брокбізнесбанк», забезпеченням за яким виступає майновий комплекс підприємства з виробництва трубопровідної арматури, розташований у Івано-Франківську.

Станом на 1 липня цього року сумарна заборгованість за договором сягнула 241,81 млн грн. При цьому, компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері виробництва кранів, клапанів та арматури.

У забезпечення за кредитом передано нерухомість, обладнання, готову продукцію та майнові права. 

Так, у заставі банку знаходиться приміщення цілісного майнового комплексу з виробництва трубопровідної арматури, зокрема, деревообробний цех, склад-ангар, побутовий комплекс. Сумарна площа будівель, що розміщуються в Івано-Франківську, – 51 920 м2. Разом із нерухомістю у забезпечення за кредитом передано земельну ділянку, площею у 19,29 га, на якій розміщені дані споруди.

Крім того, забезпеченням за кредитом виступають лікувально-оздоровчий комплекс (площею 511,8 м2) у Івано-Франківську та база відпочинку (площею 186,8 м2) у с. Яблуниця, Івано-Франківської області.

Презентацію із описом виставленого на продаж активу та об’єктів застави можна побачити тут.

Початкова ціна лоту – 40,2 млн грн.

Аукціон відбудеться 23 серпня з 10.00 до 11.00 год. на електронному майданчику Товарна біржа «Київська агропромислова біржа». Заявки на участь у торгах прийматимуться до 15 години 19 серпня включно.

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів банків, що ліквідуються, можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter