До уваги кредиторів та боржників ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК»

09.10.2015

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» попереджає кредиторів та боржників про випадки коли шахраї, які представляються працівниками /представниками ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» (та/або Фонду) та/або особами, які мають вплив на прийняття рішень в ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» (та/або Фонду), та обіцяють посприяти у повернені вкладів або викупі власного кредиту на вигідних умовах.

По-перше, дії таких осіб пов’язані з намаганнями ввести в оману кредиторів та боржників ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» і направлені виключно на отримання винагороди.

По-друге, уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» не надавались повноваження (вказівки) на здійснення від імені ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» жодних контактів з кредиторами та боржниками щодо повернення вкладів або викупі власних кредитів.

Уповноважена особа Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» наголошує, що порядок продажу майна банку під час проведення ліквідаційної процедури та задоволення вимог кредиторів визначається ст.51, 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» і регламентується нормативно-правовими актами Фонду. Вказані процедури є прозорими, чітко регламентованими, і всі дії уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» будуть направлені на їх проведення з дотриманням вимог законодавства України.

Всі пропозиції щодо сприяння у поверненні вкладів або викупі власного кредиту – є незаконними. В зв’язку з цим уповноважена особа Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» радить повідомляти про такі факти до правоохоронних органів.

Також Уповноважена особа Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» повідомляє, що для надання (отримання) інформації використовуються виключно офіційні контакти:

- сайт: www.ubb.com.ua

- телефони інформаційного центру: (044) 503-27-41

- телефони, які зазначені у листах (вимогах) ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» до боржників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter