Кредит, у забезпечення якого передано майнові права на квартири у селі Чайки під Києвом, виставлено на продаж

29.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

27 січня 2017 року відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого, зокрема, передано майнові права на 38 квартир та 78 машино-місць у новобудові в с. Чайки, Київської області. Актив перебуває на балансі АТ «Дельта Банк» та на торги виставляється уперше.

За інформацією з Єдиного державного реєстру, компанія-позичальник не перебуває у стані припинення і веде активну господарську діяльність у сфері організації будівництва будівель.

На початок жовтня цього року заборгованість за договором склала 131,24 млн грн.

При цьому у заставі банку – майнові права на об'єкт будівництва, що розташований за адресою Київська область, Києво-Святошинський район, с. Чайки. Мова йде про 38 квартир (загальна площа 3 218,2 м2) та 78 машино-місць (площа паркінгу 3 573,71 м2). Будинок частково заселений.             

Крім того, у забезпечення за договором передано майнові права на об’єкти незавершеного будівництва, що розташований за адресою Київська область, Києво-Святошинського району, с. Чайки, вул. Печерська (загальна площа  забудови 9 539,82 м2, площа земельних ділянок – 4,2607 га).

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Стартова ціна лоту – 82,18 млн грн.

Аукціон відбудеться 27 січня 2017 року з 11:00 до 12:00 на електронному майданчику ТОВ «УКГ Моніторинг».

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 16:00 25 січня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter