Оголошення про проведення конкурсного відбору на посаду директора департаменту консолідованого продажу та управління активами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

19.08.2015

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголошує конкурс на заміщення посади директора департаменту консолідованого продажу та управління активами щодо реалізації функцій Фонду з продажу та управління активами, на консолідованій основі, банків, що виводяться з ринку або ліквідуються.

Конкурсний відбір проводиться з дотриманням вимог Кодексу законів про працю України, Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" та Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора департаменту консолідованого продажу та управління активами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 17.08.2015 протокол №196/15 (зі змінами).

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту в галузі економіки, фінансів чи права, досвід практичної роботи відповідно до профілю посади та в фінансовому секторі не менше ніж п’ять років, бездоганну ділову репутацію, не мають непогашених судимостей за вчинення корисливих злочинів, не мають конфлікту інтересів з неплатоспроможними банками, що виводяться з ринку Фондом.

Для участі у конкурсі необхідно подати письмову заяву про участь у конкурсі на ім’я директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з зазначенням контактних даних (номер мобільного телефону, адресу електронної пошти) та документи, а саме:

копію трудової книжки;

копію паспорту громадянина України (усі заповнені сторінки);

копію документу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які мають відмітку у паспорті громадянина України про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта);

копію диплому;

автобіографію;

копії сертифікатів та свідоцтв про підвищення кваліфікації, проходження тренінгів, семінарів, навчання відповідно до профільних напрямків;

копію військового квитка (квиток, приписне тощо);

декларацію про наявність/відсутність конфлікту інтересів;

декларацію про майновий стан і доходи особи за рік, що передує року, у якому було оприлюднене оголошення про проведення конкурсного відбору;

згоду на збір та обробку персональних даних;

зазначені контактні дані щонайменше трьох осіб, які можуть надати рекомендації щодо професійних та ділових якостей або три рекомендаційні листи.

Останній день подачі документів - 18 вересня 2015 року.

Друкована версія оголошення публікується в газеті "Голос України" від 19.08.2015.

Детальна інформація з питань проведення конкурсу розміщена на офіційному сайті Фонду в розділі "Про Фонд" - "Персонал" - "Вакансії".

Додаткова інформація надається секретарем конкурсної комісії у робочі дні за тел. (044) 333-35-59 з 10.00 год. до 12.00 год.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються у робочі дні з 14.00 год. до 16.00 год. протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою: 01032, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 33б.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter