Кредити, у забезпечення яких передано комплекс з декорування та матування склотари на Київщині, виставлено на продаж

16.11.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

6 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування та матування склотари на Київщині. На торги активи виставляються уперше.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за двома кредитами юрособи, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ». Компанія-позичальник перебуває у процесі банкрутства (ініціатор - ПАТ «АКБ «Київ»), а у минулому займалася декоруванням скляних пляшок. Серед її клієнтів – провідні виробники лікеро-горілчаної продукції в України.

Заборгованість за кредитними договорами, станом на початок серпня 2016 року, склала 154,88 млн грн.

У забезпечення за договорами передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування скляної тари у м. Бровари, Київської області. Об’єкт має вигідне, як для промислової нерухомості, місцерозташування:  7 км від однієї з основних транспортних автомагістралей, 15 км до межі Києва, 27 км – до центру столиці, 1,5 км – до центру м. Бровари. Територія комплексу та під`їзні шляхи мають асфальтоване покриття. Сьогодні обладнання та споруди заводу передані в оренду та використовуються за призначенням.

Загальна балансова  вартість забезпечення орієнтовно складає 16,13 млн грн.

Продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ» – відбудеться 6 грудня з 10:00 до 12:00 на електронному майданчику товарної біржі «Перша Універсальна біржа «Україна».

Стартова ціна лоту – 17,45 млн грн.

Публічний паспорт активу та торгів – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ потенційний покупець може у кімнаті даних після підписання договорів про конфіденційність. Заявки на участь  уторгах приймаються до 2 грудня. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter