Комплекс з декорування склотари на Київщині, як застава за кредитами – активи ПАТ «АКБ «Київ» виставлено на повторні торги

15.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

29 грудня 2016 року на електронному майданчику товарної біржі «Перша Універсальна біржа «Україна» відбудеться повторний аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування та матування склотари на Київщині. Активи перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ».

Початкова ціна продажу – 15,70 млн грн.

Компанія-позичальник перебуває у процесі банкрутства (ініціатор - ПАТ «АКБ «Київ»), а у минулому займалася декоруванням скляних пляшок. Серед її клієнтів – провідні виробники лікеро-горілчаної продукції в України.

Заборгованість за кредитними договорами, станом на початок серпня 2016 року, склала 154,88 млн грн.

У забезпечення за договорами передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування скляної тари у м. Бровари, Київської області. Зокрема, склад резервного обладнання, площею 2 238,8 м2, а також – шести- та восьмикольорова машина для шовко-трафаретного друку на склі, піч для обпалювання скляних виробів та лінія для фарбування скляних пляшок газовим нагрівом через теплообмінник.

Об’єкт має вигідне, як для промислової нерухомості, місце розташування:  7 км від однієї з основних транспортних автомагістралей, 15 км до межі Києва, 27 км – до центру столиці, 1,5 км – до центру м. Бровари. Територія комплексу та під`їзні шляхи мають асфальтоване покриття.

Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 27 грудня 2016  року до 15:00.

Стислу презентацію, публічні паспорти активу та торгів можна знайти за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ потенційний покупець може у кімнаті даних після підписання договорів про конфіденційність.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter