ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ДОДАТКОВОГО КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ОСІБ ЗА НАПРЯМКОМ «ОРГАНІЗАЦІЯ ТОРГІВ»

27.11.2015

На підставі рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 23.11.2015 (протокол № 273/15) було вирішено розпочати проведення додаткового конкурсного відбору осіб для надання послуг уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб під час здійснення уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб тимчасової адміністрації або ліквідації банку за напрямком "Організація торгів".

Додаткові вимоги до учасників конкурсного відбору (завантажити, doc).

Заявник, який має намір брати учать у конкурсному відборі, повинен:

  1. Відповідати критеріям, визначеним за даним напрямком діяльності у пункті 2 розділу ІІ Положення  про порядок залучення уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб радників, аудиторів, юристів та інших осіб до роботи у процесі здійснення тимчасової адміністрації або ліквідації банку, затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 23.07.2012 №12, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.08.2012 за №1364/21676 (далі – Положення);
  2. Подати до Фонду заявку на участь у конкурсному відборі за формою згідно з додатком до Положення.

До заявки на участь у конкурсному відборі заявником додаються документи, зазначені у пунктах 8 – 10 розділу ІІ Положення.

Додатково для підтвердження наявності бездоганної ділової репутації відповідно до підпункту 2.3 пункту 2 розділу ІІ Положення заявнику необхідно додати до заявки довідку про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів та Довідку про відсутність (наявність) судимості.

Текст Положення розміщено на офіційному сайті Фонду в мережі Інтернет за адресою http://www.fg.gov.ua/rehuliatorna-diialnist/normatyvno-pravovi-akty-fondu.

Прийом заявок на участь у конкурсному відборі починається з 30.11.2015 і триває 10 календарних днів.

Адреса, за якою приймаються заявки на проведення конкурсного відбору: 01032, м. Київ, бульвар Шевченка, 33-Б (тел. 38 044 333-35-68).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter