Фонд гарантування продовжує виплати коштів вкладникам ПАТ «Банк Михайлівський»

03.11.2016

Для отримання коштів вкладники ПАТ «Банк Михайлівський» з 04 листопада до 15 грудня 2016 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: ПАТ «Альфа банк», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «ПУМБ», ПАТ КБ «Правекс-банк», АТ «ТАСКОМБАНК», залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) продовжує виплати коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (далі – ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»).

Для отримання коштів вкладники ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» з 04 листопада до 15 грудня 2016 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: ПАТ «АЛЬФА БАНК»; ПАТ «КРЕДОБАНК»; ПАТ «ПУМБ»; ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»; АТ «ТАСКОМБАНК».

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Перелік банків наведено у таблиці.

Місце реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»Банк, що здійснює виплату коштів
АР Крим та м. СевастопольПАТ «ПУМБ»
Вінницька областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Волинська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Дніпропетровська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Донецька областьПАТ «ПУМБ»
Житомирська областьПАТ «ПУМБ»
Закарпатська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Запорізька областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Івано-Франківська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Київська областьПАТ «АЛЬФА БАНК»
м. КиївПАТ «АЛЬФА БАНК»
Кіровоградська областьПАТ «ПУМБ»
Луганська областьПАТ «ПУМБ»
Львівська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Миколаївська областьПАТ «ПУМБ»
Одеська областьАТ «ТАСКОМБАНК»
Полтавська областьПАТ «ПУМБ»
Рівненська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Сумська областьПАТ «ПУМБ»
Тернопільська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Харківська областьПАТ «ПУМБ»
Херсонська областьПАТ «ПУМБ»
Хмельницька областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Черкаська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Чернівецька областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Чернігівська областьПАТ «ПУМБ»

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «ПУМБ».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Інформацію про подальші виплати вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» - www.mbank.kiev.ua та відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-308-108 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 ( згідно з тарифами оператора зв'язку);

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044) 594-98-25;

ПАТ «АЛЬФА-БАНК»: +38 (046) 264-63-59, +38 (044) 498-16-01, +38 (050) 119-12-09;

ПАТ «КРЕДОБАНК»: 0 800 50-88-70 (безкоштовно в межах Україні);

ПАТ «ПУМБ»: +38 (044) 496-88-61;

ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»: 0 800 500 450 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів), +38 (044) 201-1661;

АТ «ТАСКОМБАНК»: +38 (044) 393 25 90.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter