ПОВІДОМЛЕННЯ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ПРИЙМАЮЧОГО БАНКУ З МЕТОЮ ВІДЧУЖЕННЯ ЙОМУ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО БАНКУ ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», ЩО ГАРАНТУЮТЬСЯ ФОНДОМ, З ВИПЛАТОЮ ПРЕМІЇ ПРИЙМАЮЧИМ БАНКОМ

13.10.2015

На підставі постанови Правління Національного банку Українивід 23.06.2015 року № 408 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 23.06.2015 року прийнято рішення № 121 про запровадження з 24.06.2015 року тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» (код ЄДРПОУ 33299878, МФО 380054, місцезнаходження: м. Київ вул. Щорса 7/9, Україна).

У зв’язку із затвердженням Фондом плану врегулювання неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» з найменш витратним способом виведення неплатоспроможного банку з ринку, який визначений пунктом 1 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», Фонд має право здійснити відчуження зобов'язань неплатоспроможного банку, що гарантуються Фондом, з виплатою премії приймаючим банком.

Фонд повідомляє про оголошення конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», що гарантуються Фондом, з виплатою премії приймаючим банком.

Адреса, за якою приймаються документи: 01032, м. Київ, бульвар Шевченка, 33-Б, 6 поверх (тел. 333-35-84).

Умови конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» визначені за наступним посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter