ФОНД ГАРАНТУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ АТ «АРТЕМ-БАНК»

13.12.2016

З 13 грудня 2016 року до 25 січня 2017 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) здійснює виплати коштів вкладникам АТ «АРТЕМ-БАНК» за договорами, строк дії яких закінчився до 15 листопада 2016 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи двох банків-агентів Фонду.

Банк-агент, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «АРТЕМ-БАНК». Перелік банків наведено у таблиці.

Місце реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з АТ «АРТЕМ-БАНК»Банк, що здійснює виплату коштів
АР Крим та м. СевастопольПАТ «ПУМБ»
Вінницька областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Волинська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Дніпропетровська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Донецька областьПАТ «ПУМБ»
Житомирська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Закарпатська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Запорізька областьПАТ «ПУМБ»
Івано-Франківська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
м. КиївПАТ «КРЕДОБАНК»
Київська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Кіровоградська областьПАТ «ПУМБ»
Луганська областьПАТ «ПУМБ»
Львівська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Миколаївська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Одеська областьПАТ «ПУМБ»
Полтавська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Рівненська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Сумська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Тернопільська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Харківська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Херсонська областьПАТ «ПУМБ»
Хмельницька областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Черкаська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Чернігівська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Чернівецька областьПАТ «КРЕДОБАНК»

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «КРЕДОБАНК».

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до будь-якого відділення визначеного банку, відповідно до вищезазначеної таблиці, з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 15 листопада 2016 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «АРТЕМ-БАНК» -www.artembank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

АТ «АРТЕМ-БАНК»: (044) 483-30-65;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);

ПАТ «КРЕДОБАНК»: 0 800-50-88-70 (безкоштовно в межах України);

ПАТ «ПУМБ»: 38 (044) 496-88-61.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter