ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРО СИСТЕМУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. ШЕВЧЕНКА

30.11.2015

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) продовжує здійснювати просвітницькі заходи метою яких є інформування студентської молоді про систему гарантування вкладів і підвищення загального рівня фінансової грамотності. Так, 25 листопада 2015 року заступник директора-розпорядника Фонду, кандидат економічних наук, Андрій Оленчик прочитав відкриту лекціюна тему: «Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: виклики сьогодення» для студентів економічного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Під час лекції студенти дізналися про історію становлення та основні принципи функціонування системи гарантування вкладів в Україні, а також місію, завдання та функції Фонду. Велику увагу було приділено питанням розвитку і удосконалення законодавства, що регулює гарантування вкладів та виведення неплатоспроможних банків з ринку. Андрій Оленчик ознайомив слухачів із основними показниками діяльності та викликами, що постали перед Фондом  у 2014-2015 роках. Він також розповів про заходи з реорганізації, які зараз тривають у Фонді з метою підвищення ефективності і прозорості процесу виведення неплатоспроможних банків з ринку. Після закінчення лекції Андрій Оленчик надав відповіді на численні запитання студентів і викладачів.

лекція 1

лекція

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter