Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у тренінгу для тренерів з фінансової грамотності

29.09.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Olenchyk 326-27 вересня представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у тренінгу для тренерів за Програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього». Тренінг було організовано за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Протягом двох днів майстер-тренери Проекту розповідали учасникам, як ефективно навчати фінансовій грамотності дорослу аудиторію, ділилися методиками тренерської майстерності та власними тренерськими напрацюваннями.

 

1У перший день тренінгу до учасників звернувся зі вступним словом заступник директора-розпорядника Фонду Андрій Оленчик. Він нагадав, що інформування громадськості про функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб та підвищення рівня фінансової грамотності населення – законодавчо закріплені функції Фонду. «Першочергове завдання Фонду – допомогти вкладникам відчути себе захищеними. Ми переконані, що такі тренінги допоможуть удосконалити просвітницьку діяльність Фонду, максимально адаптувати її до потреб споживачів фінансових послуг. Це дозволить підвищити їх обізнаність і, головне, дасть впевненість для прийняття обґрунтованих фінансових рішень у повсякденному житті», – зазначив Андрій Оленчик.

На другий день тренінгу фахівці Фонду мали можливість провести свої перші заняття у ролі тренерів та отримати зворотній зв’язок від ведучих та від колег. Очікується, що навчені за програмою співробітники Фонду використають отримані знання та навички у процесі надання консультацій з питань гарантування вкладів та проведення навчання для підвищення фінансової обізнаності громадян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter