Фонд гарантування та проект USAID «Трансформація фінансового сектору» підписали план заходів на наступний рік

27.10.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

IMG 5981Фонд гарантування та проект USAID «Трансформація фінансового сектору», в рамках Протоколу про співпрацю, підписали 25 жовтня 2017 року план заходів на наступні 12 місяців.

Від Фонду гарантування документ підписав заступник директора-розпорядника Андрій Оленчик, від проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» - його керівник Роберт Бонд.

 «Фонд гарантування вкладів дякує USAID за багаторічну послідовну підтримку у сфері фінансової грамотності та захисту прав споживачів фінансових послуг. Одне з основних покликань Фонду – це бути джерелом знань для споживачів фінансових послуг. Ми впевнені, що спільними зусиллями нам з Проектом вже вдалося зробити багато корисного для людей, які живуть в цій країні, і ми продовжимо реалізовувати наші спільні подальші плани у сфері підтримки фінансової грамотності, - зазначив Андрій Оленчик.

Роберт Бонд, керівник проекту USAID: «Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завжди був нашим надійним, послідовним та ефективним партнером у впровадженні реформування фінансового сектору. Одна з основних цілей нашого Проекту – це відновлення довіри до фінансового сектору, до фінансової системи, і ми дуже раді, що Фонд продовжує залишатися на передовій цієї діяльності».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter