Фонд гарантування вкладів з нагоди Дня Заощаджень провів «День відкритих дверей» для студентів вищих навчальних закладів

05.11.2018

IMG 983231 жовтня 2018 року Фонд гарантування вкладів провів «День відкритих дверей» для студентів вищих навчальних закладів.

Перед студентами економічного факультету КНУ ім. Шевченка  виступили Людмила Шапран, провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти, яка презентувала мобільну експозицію та розповіла про історію Фонду і його основні функції. Про те, як вибрати найменш затратний спосіб виведення банку з ринку, розповів Григорій Лур’є, заступник начальника відділу запровадження планів врегулювання неплатоспроможності банків Євген Гарбар, начальник відділу сегментації активів та управління майном розповів студентам, як здійснюється управління активами неплатоспроможних банків.

IMG 9959Для студентів факультету фінансів Київського національного торговельно-економічного університету презентацією мобільної експозиції з історією та досягненнями Фонду виступила Наталія Петренко, провідний професіонал сектору фінансової грамотності відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти. Жваві обговорення викликали тема виплат гарантованого відшкодування вкладникам, яке провела Тетяна Катуніна, заступник начальника управління з питань виплат гарантованих вкладів та тема продажу активів банків, що ліквідуються, яку презентував Тарас Єлейко, директор департаменту консолідованого продажу активів.

Захід був організований з нагоди відзначення Всесвітнього Дня Заощаджень в Україні.

IMG 9724     IMG 9737

 

 

 

 

 

IMG 9805     IMG 9815

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter