Представники Фонду гарантування провели тренінг для учнів Українського гуманітарного ліцею м. Києва

09.11.2018

trening litsei 1На виконання визначеної законом функції щодо підвищення фінансової грамотності громадян Фонд співпрацює з державними органами і громадськими організаціями, організовуючи освітні заходи для різних цільових аудиторій.

Зокрема, 6 жовтня 2018 року фахівці Фонду гарантування Богдан Найчук, Світлана Кулик та Олеся Шніцер провели тренінг з фінансової грамотності для учнів 8-го класу Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

trening litsei 2Учасники тренінгу взяли участь у міні-дискусії щодо принципів побудови особистого бюджету, його особливості при регулярних та нерегулярних доходах, а також необхідності формування резерву на непередбачені випадки. Також окрема увага була приділена системі гарантування в Україні.

Крім того, у формі командної роботи учні розробили бізнес-план запуску власного інтернет-ресурсу - від ідеї до розрахунку бюджету, а також визначили джерела фінансування та методи просування свого продукту. По закінченню заходу учні відзначили, що в ході тренінгу здобули практичні знання та навики управління фінансами, що буде сприяти підвищенню їх конкурентоздатності на ринку праці в майбутньому.

Тренінг був організований за сприяння Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості.

trening litsei 3     trening litsei 4     trening litsei 5     trening litsei 6     trening litsei 7     trening litsei 8

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter