Фонд гарантування взяв участь у проведенні «Всесвітнього дня заощаджень в Україні – 2018»

16.11.2018

denZ2

Фонд виступив одним із учасників організованого Незалежною асоціацією банків України (НАБУ). «Родинного свята заощаджень», що пройшло на початку листопада на Арт-заводі «Платформа» і було приурочене до Всесвітнього дня заощаджень.

Під час свята представники Фонду проводили інтерактивні фінансові вікторини та ігри для різних цільових аудиторій: від дорослих до найменших гостей заходу. Так, учасники свята відгадували фінансові ребуси та складали пазли, демонстрували свої фінансові знання національної валюти та отримували заслужені призи. Крім того,  на локації Фонду всі охочі могли ознайомитися з освітніми матеріалами Фонду та задати свої питання щодо захисту заощаджень та функціонування  системи гарантування в Україні.

Про Всесвітній день заощаджень в  Україні (ВДЗУ)

denZ3Всесвітній день заощаджень уперше було проведено в жовтні 1924 року в Мілані, де представники ощадних банків зібралися на перший інтернаціональний спеціалізований конгрес і запропонували відзначати цей день щороку з метою популяризації ідеї ощадності. В 1989 році ООН офіційно проголосила 31 жовтня Всесвітнім днем заощаджень. В Україні проект реалізується за ініціативи банків-членів НАБУ та за підтримки Фонду ощадних кас Німеччини “Sparkasse”.

 

 

denZ5     denZ8     denZ9     denZ10denZ7denZ6

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter