Представники Фонду гарантування провели тренінг з фінансової грамотності для студентів

06.03.2019

1 05.0305 березня 2019 року фахівці Фонду гарантування  Оксана Порошинська та Алевтина Міранкова провели тренінг з фінансової грамотності для студентів Київського регіонального вищого професійного училища будівництва  Печерського району м.Києва.

В рамках тренінгу слухачі взяли участь у міні-дискусії, під час якої проаналізували переваги та недоліки різних форм зайнятості: найманих працівників, приватних підприємців та власників бізнесу. Також учасники тренінгу ознайомилися з принципами побудови особистого бюджету, позитивними та негативними фінансовими звичками, переконалися у необхідності контролю власних фінансів. Друга частина тренінгу була присвячена питанням  формування заощаджень, вибору способу їх збереження, а також принципам функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб в Україні.

Практична частина тренінгу була направлена на отримання навиків  побудови бізнес-плану запуску власної справи на прикладі створення власного сайту - від ідеї до розрахунку плану доходів та витрат, а також вибору методів просування свого продукту. Вказані тренінги націлені на  здобуття  практичних знань та навиків управління фінансами, що буде сприяти підвищенню конкурентоздатності слухачів на ринку праці в майбутньому.

Тренінг був організований за сприяння Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості.

2 05.03     3 05.03

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter