17 листопада 2010 року відбулось засідання адміністративної ради Фонду

17.11.2010

17 листопада 2010 року відбулось засідання адміністративної ради Фонду, на якому розглядались важливі питання щодо діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.


Адміністративна рада Фонду, керуючись статтею 3 Закону України "Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб", ухвалила рішення щодо збереження гарантій за вкладами на рівні 150 000 грн, оскільки норма Закону України "Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" щодо розміру гарантованої суми у 150 000 грн. втратить чинність 1 січня 2011 р.
Крім того, вирішено виключити Публічне акціонерне товариство "Акціонерний банк "Синтез" з Реєстру учасників (тимчасових учасників) Фонду у зв’язку з його ліквідацією та перевести до категорії тимчасових учасників Фонду ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "СОЦКОМБАНК".
Також адміністративна рада Фонду прийняла рішення щодо вступу у 2011 р. Фонду гарантування вкладів фізичних осіб до Європейського Форуму Страховиків Депозитів, основною метою діяльності якого є сприяння стабільності фінансових систем за допомогою розвитку європейського співробітництва в галузі страхування депозитів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter