ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО УМОВ КОНКУРCІВ ЩОДО ПОШУКУ ОСІБ, ЗАЦІКАВЛЕНИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИВЕДЕННІ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК» З РИНКУ, У СПОСОБИ ПЕРЕДБАЧЕНІ П. 1-5 Ч. 2 СТ. 39 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО СИСТЕМУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ»

24.01.2017

1. В умовах конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК», що гарантуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, з виплатою премії приймаючим банком при реалізації способу виведення неплатоспроможного банку з ринку, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» :

  1. Пункт 10 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «10. Строк подання приймаючими банками, допущеними до участі у конкурсі, конкурсних пропозицій – по 30.01.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників конкурсу та строку тимчасової адміністрації у неплатоспроможному банку».
  2. Пункт 11 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «11. Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом (конкурс проводиться) у строк по 03.02.2017 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду у разі продовження строку, передбаченого пунктом 10 цих Умов конкурсу».
  3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.

2. В умовах відкритого конкурсу щодо визначення приймаючого банку для способів виведення неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК», передбачених пунктами 2 та 3 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»:

  1. Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 30.01.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у неплатоспроможному банку».
  2. Пункт 7 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «7. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом у строк по 03.02.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено рішенням Фонду у разі продовження/поновлення строку, передбаченого пунктом 6 цих Умов відкритого конкурсу».
  3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.

3. В умовах відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб з метою виведення неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК» з ринку у спосіб, передбачений пунктом 4 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», з особливостями, встановленими пунктом 1 частини шістнадцятої статті 42 Закону:

  1. Пункт 5 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «5. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 30.01.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду гарантування з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку».
  2. Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом гарантування у строк по 03.02.2017 включно. Цей строк може бути продовжено рішенням Фонду гарантування у разі продовження строку, передбаченого пунктом 5 цих Умов відкритого конкурсу».
  3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.

4. В умовах відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб, зацікавлених прийняти участь у виведенні неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК» з ринку у спосіб, передбачений пунктом 5 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»:

  1. Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 30.01.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду гарантування з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку».
  2. Пункт 7 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «7. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом гарантування у строк по 03.02.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 6 цих Умов відкритого конкурсу».
  3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter