На наступному тижні відбудеться продаж пулу, до передпродажної підготовки якого долучився міжнародний радник ТОВ «КПМГ-Україна»

20.11.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

Уже 28 листопада у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу 44-го пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. При тому, що сформовано лот було за загальноприйнятими у Фонді гарантування підходами та процедурами, його особливість полягає в тому, що до передпродажної підготовки лоту у рамках консультування з операційної діяльності Фонду гарантування долучилось ТОВ «КПМГ-Україна», міжнародний радник з продажу активів. У Фонді гарантування очікують, що це дозволить максимально розширити коло потенційних покупців, у тому числі і серед іноземних інвесторів.

До складу лоту увійшли права вимоги за 20 кредитами, що перебувають на балансі чотирьох банків – ПАТ «БГ банк», ПАТ «Діамантбанк», ПАТ «Укрбізнесбанк» та АТ «Дельта банк». Загальна заборгованість за договорами становить 1 040 млн грн. У заставі банків переважно – фінансові активи та нерухоме майно, зокрема приміщення комплексу з центром побутових послуг, комплекс будівель очисних споруд та інші нежитлові будівлі.      

Задля максимального розширення аудиторії потенційних покупців компанією-радником у рамках передпродажної підготовки було розроблено детальні презентаційні матеріали пулу не тільки українською, а й англійською мовами. Матеріали розміщені на сайті ProZorro.Продажі і на Інформаційному порталі Фонду.    

Стартова ціна пулу – 203 млн грн.

Аукціон з продажу пулу відбудеться 28 листопада. До 27 листопада, підписавши договір про нерозголошення конференційної інформації, потенційні інвестори мають можливість ознайомитися із кредитною документацією у віртуальній кімнаті даних.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter