ПУЛ НА ПОНАД 6,5 МЛРД ГРН З ЗАСТАВНИХ АКТИВІВ НБУ ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ ТОВ «ДЕБТЕКС УКРАЇНА»

03.12.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

На продаж виставлено лот активів, що обліковуються на балансі АТ «ЄВРОГАЗБАНК», ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» та АТ «ЗЛАТОБАНК» номінальною вартістю майже 6,5 млрд грн. 

До складу пулу ввійшли, зокрема, активи з агросектору, земля, готель зі СПА комплексом в Трускавці.

Усі активи, що потрапляють до складу пулу були неодноразово виставлені на індивідуальні торги у системі ProZorro.Продажі. І навіть після пониження ціни до 20% від номіналу не були продані.

У даному випадку торги будуть відбуватись вперше з пониженням ціни від 20% до 4% від номіналу.

Електронний аукціон розпочинається 19 грудня з 9-30 год. до 10-00 год.

Автоматичне покрокове зниження ціни лоту – розпочинається в проміжок часу з 9-30 год. до 10-00 год. та завершується в проміжок часу з 16-15 год. до 16-45 год. Більш докладну інформацію дивіться в паспорті відкритих торгів.

Ознайомитись з активом можна через веб-сторінку www.debtx.com (доступно для зареєстрованих учасників торгів) та в кімнатах банків, які входять до складу пулу. Також можна скористатись доступом до віртуальної кімнати даних. Порядок отримання доступу – за посиланням.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб цим пулом починає другий етап продажу заставних активів НБУ із залученням міжнародних радників у межах спільного «пілотного проекту» з НБУ, який розпочався ще минулого року. До реалізації  залучена  компанія ТОВ «Дебтекс Україна» (дочірня компанія DebtX). В її функції входить вибір найкращої стратегії продажу і організація торгів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter