Фонд гарантування оголошує про продаж ЦМК "Мокрянський гранітний кар’єр-2"

14.07.2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ "Актабанк" оголошує про продаж Цілісного майнового комплексу "Мокрянський гранітний кар’єр-2" (м. Запоріжжя, с. Креміно).

 

Майно виставлено на продаж вперше. Його початкова вартість - 75,259 млн грн (з ПДВ). Це найбільший за вартістю об’єкт, що реалізувався Фондом гарантування до цього часу.

Балансові запаси родовища станом на 1 січня 2013 року становили 18966,82 тис. м. куб. Загальна чисельність персоналу для обслуговування виробничого комплексу кар’єру становить 155 чоловік. Підприємство функціонує і є готовою діючою бізнес-структурою.

Торги будуть проводитися 28 липня починаючи з 9.00 до 10.00. Якщо учасник електронних торгів (аукціону) зробив крок в останні 5 хвилин їх закінчення, то торги продовжуються на 5 хвилин. Кінцевий термін реєстрації заявок на участь - 24 липня 2015 року о 17.00.

Реалізація здійснюватиметься через відкриті електронні торги (аукціон), що проводитиме Приватне Науково-виробниче підприємство "Авіста", яке відібрано за результатами конкурсного відбору. Фонд гарантування зацікавлений, щоб продаж активів неплатоспроможних банків, в тому числі й таких великих об’єктів, відбувався прозоро та відкрито.

Детально про вказані електронні торги можна дізнатись тут.

Нагадуємо, що кошти від реалізації вказаного підприємства будуть використані для задоволення вимог кредиторів ПАТ "Актабанк".

Фонд гарантування інформуватиме громадськість про результати торгів.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

та міжнародними організаціями

[email protected]

(044) 333-35-63

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter