Представники Фонду гарантування провели тренінг для викладачів та учнів спецкурсу «Фінансова грамотність» в Івано-Франківську

06.12.2018

1 frankivsk 29.1129 листопада 2018 року провідні професіонали сектору фінансової грамотності ФГВФО Олеся Шніцер та Світлана Кулик взяли участь у обласній науково-практичній конференції «Громаді – ініціатива молодих», що відбулася на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» у Івано-Франківську. В рамках конференції учасники мали змогу взяти участь в секціях на теми «Формуємо фінансову грамотність молоді» та «Формування підприємливості учасників освітнього процесу як ключової компетентності Нової української школи».

Представники Фонду гарантування провели тренінг на тему «Фінансова обізнаність: заощадження, депозити, система гарантування», під час якого прочитали лекції та провели воркшопи на теми ведення особистого бюджету та планування заощаджень, обговорили критерії підбору депозитів відповідно до мети заощаджень, а також звернули увагу на «червоні прапорці» при виборі фінансової установи. Друга частина тренінгу була присвячена огляду системи гарантування вкладів в Україні та місця Фонду в ній.

 Інтенсивна групова взаємодія, активність учасників та актуальний досвід, що використовуються під час проведення такого виду навчання,  дають учасникам тренінгу окрім методичних знань ще й практичний інструментарій та моделі поведінки в конкретних фінансових ситуаціях.

Тренінг був організований за сприяння Івано-Франківського обласного  інституту післядипломної педагогічної освіти.

2 frankivsk 29.11     3 frankivsk 29.11     4 frankivsk 29.11     5 frankivsk 29.11

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter