Представники Фонду гарантування провели «День відкритих дверей» для студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка

02.10.2019

IMG 0045 003У другій половині вересня 2019 року з нагоди відзначення 21-ї річниці створення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в Україні, представниками Фонду було проведено «День відкритих дверей» для студентів 1-го курсу економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

 

 

555 003Ірина Серветник та Наталія Петренко провели цикл відкритих лекцій про історію та функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб в Україні, його основні функції. Також, для студентів економічного факультету було презентовано мобільну експозицію з історією та досягненнями Фонду.

Під час спілкування, особливу зацікавленість серед студентів викликала історія створення Фонду, його діяльність у кризовий період, що дозволила стабілізувати фінансовий ринок та вселила спокій у більшість громадян нашої країни, які мали свої вклади в банках.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter