Андрій Оленчик взяв учать у відкритті Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність»

13.11.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

08 листопада 2019 року заступник директора-розпорядника ФГВФО Андрій Оленчик взяв участь у відкритті Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність».

«Нам дуже потрібні зміни в Україні, бо всі ми хочемо жити в успішній і справедливій країні. І те, наскільки це буде реальним, в першу чергу, залежить від того, наскільки справжніми патріотами своєї країни, наскільки освіченими людьми XXI століття стане те покоління, представники якого будуть змагатися у цьому турнірі. Невід’ємною частиною компетенцій, якими повинна володіти сучасна людина сучасної країни, безумовно, є та сфера знань, яка називається «фінансова грамотність» або «фінансова обізнаність». Тому значення такого роду турнірів важко переоцінити», - зазначив під час свого виступу Андрій Оленчик.

Також він підкреслив важливість володіння навичками управління грошима як для власного блага, так і для блага громади. Андрій Оленчик побажав учасникам турніру цікавого та чесного змагання, завзяття, підкресливши, що незалежно від результатів, кожен учасник вже є переможцем.

Під час відкриття методом жеребкування були визначені питання та команди, які будуть готувати на них відповідь.

Нагадаємо, однією з основних функцій Фонду гарантування вкладів є проведення та участь у заходах, спрямованих на підвищення рівня фінансової грамотності громадян. Ознайомитися з діяльністю Фонду в цій сфері можна на сторінці веб-сайту ФГВФО «Фінансова просвіта».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter