ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО УМОВ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ПРИЙМАЮЧОГО БАНКУ З МЕТОЮ ВІДЧУЖЕННЯ ЙОМУ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ АКБ «НОВИЙ» ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ СПОСОБУ ВИВЕДЕННЯ БАНКУ З РИНКУ, ПЕРЕДБАЧЕНОГО П. 1 Ч. 2 СТ. 39 ЗУ «ПРО СИСТЕМУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ»

04.08.2017

1. Пункт 9 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «9. Строк подання приймаючими банками, допущеними до участі у конкурсі, конкурсних пропозицій – по 09.08.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

2. Пункт 11 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «11. Конкурсні пропозиції розглядаються Фондом (конкурс проводиться) у строк по 16.08.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) рішенням Фонду у разі продовження/поновлення строку, передбаченого пунктом 9 цих Умов конкурсу або відсутності висновків Національного банку України щодо фінансового стану всіх банків-учасників конкурсу та їх спроможності виконати зобов’язання перед вкладниками.».

3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter