Оголошення про припинення АТ КБ «ТК КРЕДИТ» як юридичної особи та завершення виплат вкладникам

04.02.2020

Відповідно до приписів частини 3 статті 53 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Закон) 03 лютого 2020 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) внесено запис № 10741110043006115  про проведення державної реєстрації припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ТК КРЕДИТ»(далі – АТ КБ «ТК КРЕДИТ») як юридичної особи, а, отже, ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим.

Відповідно до статті 52 Закону вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені за недостатністю його майна, вважаються погашеними, і повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) як ліквідатора АТ КБ «ТК КРЕДИТ» припинено.

Водночас, інформуємо, що документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення АТ КБ «ТК КРЕДИТ» як юридичної особи в ЄДР подано уповноваженою особою Фонду на ліквідацію АТ КБ «ТК КРЕДИТ» 03 лютого 2020 року. Відповідно до частини сьомої статті 26 Закону Фонд завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи. Таким чином, виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ КБ «ТК КРЕДИТ» завершено. У межах виплати гарантованого відшкодування вкладниками АТ КБ «ТК КРЕДИТ» отримано 0,4 млн грн.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія» Фонду: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter