До уваги потенційних покупців активів банків, що ліквідуються

06.03.2020

У зв’язку зі зміною Фондом гарантування вкладів адреси для прийому громадян заяви потенційних покупців про приєднання до договору щодо нерозголошення інформації з обмеженим доступом та банківської таємниці (кімната даних) приймаються за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 17 (1-й поверх приміщення Фонду).

Нагадуємо, що для отримання доступу до віртуальної кімнати даних потенційним покупцям необхідно приєднатись до умов Договору щодо нерозголошення потенційним покупцем інформації з обмеженим доступом та банківської таємниці (кімната даних). Це зробити можна шляхом подання безпосередньо до Фонду за вищезазначеною адресою заповненої та підписаної заяви про приєднання. Порядок доступу до віртуальної кімнати даних за посиланням.

Ознайомитись із умовами договору щодо нерозголошення потенційним покупцем інформації з обмеженим доступом та банківської таємниці (кімната даних), зразками заяв та переліком необхідних документів можна за посиланням.

Також нагадуємо, що детальна інформація про виставлені на продаж активи банків міститься на сайті Фонду в паспортах відкритих торгів (аукціону) з продажу активів (майна) банку, що ліквідується, а також на сайті ProZorro.Продажі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter