Фонд гарантування оприлюднив інформацію про кредитні портфелі банків, що ліквідуються

16.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднив інформацію про кредитні портфелі, наявні на балансі 64-х банків, що ліквідуються. Дані розміщені у розділі «Майно банків» на Інформаційному порталі ФГВФО (http://torgi.fg.gov.ua/).

Інформація про кредитні договори подана у розрізі неплатоспроможних банків. У базі зібрано дані про кредити як юридичних, так і фізичних осіб: номер договору, загальна заборгованість, кількість днів прострочки та тип об’єкта застави. Крім того, указано короткий опис переданого у забезпечення майна за кредитами окремих банків.

База даних буде оновлюватися.

До речі, у цьому ж розділі уже оприлюднюється також інформація про наявне на балансі неплатоспроможних банків майно, передусім нерухомість та автомобілі. 

Нагадаємо, Інформаційний портал Фонду створений для систематизації даних про активи неплатоспроможних банків, які підлягають продажу. Його основна мета - інформування громадськості, в т.ч. потенційних інвесторів, щодо способу, місця та результатів реалізації майна. Крім того, на сайті http://torgi.fg.gov.ua/ розміщено календар запланованих торгів, опис лотів та умови участі в аукціонах з продажу майна банків, що ліквідуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter