Готель на Дніпрі «Баккара» виставлено на продаж за 36 мільйонів гривень

16.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Clipboard02Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж п’ятиповерховий плав-готель на Дніпрі «Баккара». Найвідоміший у Києві готель на воді перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Та уже 5 липня відбудеться відкритий аукціон з його продажу. Початкова ціна лоту – 36,04 млн грн.

«Баккару» було сконструйовано в Україні, на Херсонському суднобудівному заводі. Як готель у столиці запрацювала восени 2009 року. Зараз «Баккара» пришвартована у Гідропарку, у північно-західній частині острову Венеціанський і передана в оренду.  Крім готелю на 200 номерів, на судні «Баккара», також є конференц-зали та кімнати для переговорів, ресторан, лобі-бар, літній майданчик і нічний бутик-клуб.

Судно «Баккара» оснащене усіма необхідними інженерними системами. Крім того, у наявності судновий патент - Свідоцтво про право плавання під державним прапором України, та Класифікаційне свідоцтво Регістра судноплавства України №101-1-127-13 від 12.03.2013 року.

Аукціон з продажу об’єкту відбудеться 5 липня на електронному торговельному майданчику ТОВ «СП Юстиція». Кінцева дата сплати реєстраційного внеску – 1 липня. Уся інформація про заплановані торги – за посиланням

Нагадаємо, 4 липня також відбудеться аукціон з продажу приватних будинків у передмісті Києва. Дво- та триповерховий новобудови, розташовані у смт Козин, виставляються на продаж зі стартовими цінами 5,58 та 3,30 млн грн. відповідно.

Календар запланованих торгів, опис лотів та умови участі в аукціонах з продажу майна банків, що ліквідуються, можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter