У Фонді гарантування вкладів відновлено прийом громадян

03.06.2020

У зв’язку із поверненням роботи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у звичний режим відновлено проведення особистого прийому громадян. Прийом проводиться із дотриманням окремих правил та процедур для забезпечення здоров’я громадян і нерозповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, а саме:

  • особам, які прибули на особистий прийом, здійснюється температурний скринінг. Ті особи, у яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру вищу за 37,2 градуси або наявні інші ознаки респіраторних захворювань, на особистий прийом не допускаються;
  • обов’язкове використання засобів індивідуального захисту (маска, респіратор) під час прийому;
  • у разі, якщо на прийом до посадових осіб Фонду прибуло більше двох осіб, відвідувачі повинні дотримуватись соціальної дистанції 1,5 – 2 метри один від одного.

Просимо громадян дотримуватись вищезазначених протиепідемічних заходів під час відвідування Фонду.

Прийом громадян проводиться в приміщенні Фонду за адресою: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ.

Консультації громадян також відбуваються за номерами телефонів: відділу з комунікацій та інформаційної діяльності Фонду: (044) 333-35-85 (згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку, «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні зі стаціонарних безкоштовні) та (044) 333-36-55 (згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку).

Попередній запис громадян на особистий прийом до керівників самостійних структурних підрозділів, директора-розпорядника та заступників директора-розпорядника здійснює відділ з комунікацій та інформаційної діяльності за телефоном: (044) 333-35-85.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter