У Боснії та Герцоговині пройшли щорічні загальні збори Європейського Форуму страховиків депозитів та міжнародна конференція

19.11.2019

25 – 27 вересня 2019 року у місті Сараєво (Боснія та Герцеговина) відбулися щорічні загальні збори членів Європейського форуму страховиків депозитів (ЄФСД) та Міжнародна конференція:«Страхування депозитів в Європі – перекроїти мапу», присвячена святкуванню 20-ї річниці створення Агентства страхування депозитів Боснії та Герцеговини.

На щорічних зборах були присутні 49 з 56 членів ЄФСД, серед яких Фонд гарантування вкладів фізичних осіб як постійний член організації. Під час засідання було представлено та затверджено фінансову звітність ЄФСД, звіти комітетів та робочих груп. Крім цього, шляхом відкритого голосування було обрано на трирічний термін чотирьох представників Ради ЄФСД, включаючи голову та скарбника. Також було оголошено про проведення у 2020 році наступних щорічних загальних зборів та конференції ЄФСД в місті Афіни (Греція).  

Під час конференції фахівці Фонду гарантування вкладів долучились до обговорення проблемних питань приведення законодавства країн - не членів ЄС у відповідність до Євродиректив та перспектив їх впровадження. Під час конференції представники Фонду також взяли участь у тематичній дискусії щодо перегляду норм директив 49 та 59 між регуляторами ЄС та експертами систем страхування депозитів серед членів ЄФСД, які є членами ЄС та учасниками Європейської Економічної Зони.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter