24.06.2016 о 11:00 відбудеться спільна прес-конференція щодо використання стандартів і принципів системи ProZorro у реалізації майна неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються

23.06.2016

24 червня 2016 року о 11:00 у Національному банку України відбудеться спільна прес-конференція представників Національного банку, Міністерства економічного розвитку і торгівлі,  Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також міжнародної неурядової організаціїTransparency International з нагоди підписання  Меморандуму щодо намірів співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації майна (активів) неплатоспроможних банків та  банків, що ліквідуються.

 Учасники заходу:

Валерія Гонтарева, Голова Національного банку України

Максим Нефьодов, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України

Костянтин Ворушилін, Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

Андрій Марусов, Голова правління Transparency International Україна.

З огляду на тему прес-конференції тема обговорення обмежується питаннями реформування системи реалізації майна неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються.

Місце проведення: Національний банк України, вул. Інститутська, 9, к. 306, Центральний вхід.

Початок заходу: 11:00

Збір учасників: до 10:50

Просимо підтвердити персональну участь журналістів до 19:00 23 червня ц. р. за тел:. (044) 253-52-84 чи ел. поштою: [email protected]

 Звертаємо увагу, що відповідно до процедури відвідання режимних об’єктів, яким є Національний банк України, вхід до його будівлі відбувається лише за паспортами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter