Приміщення головного офісу АТ «ДЕЛЬТА БАНК» виставляється на продаж 16 липня

ПРЕС-РЕЛІЗ. 16 липня на аукціон виставляється приміщення, в якому знаходився головний офіс АТ «ДЕЛЬТА БАНК», ­– найбільшого банку в управлінні Фонду. Приміщення розташоване у м. Києві, на бульварі Дружби Народів, 38, в 5 хвилинах від метро «Дружби народів». Поруч знаходяться важливі транспортні вузли, сучасні бізнес-центри, Ботанічний сад ім. Гришка, парк «Співоче поле», монумент «Батьківщина-Мати».

Загальна площа приміщення становить 3883,40 кв.м. Банку належать 1-4 поверхи багатоповерхового будинку, а також підвал і мезонін. На території будівлі є місця для паркування. Приміщення банку оснащене всіма комунікаціями, необхідними для офісу. До лоту також входять основні засоби у кількості 6423 одиниць, серед яких офісні меблі, засоби зв’язку, оргтехніка.

Аукціон з продажу об’єкту відбудеться в системі ProZorro.Продажі за голландською моделлю. Взяти участь в торгах можуть як юридичні, так і фізичні особи.

Початкова ціна лоту – 156, 269 млн грн.

Кінцевий термін прийняття заяв: 16.07.2020 до 16:00.

 Детальна інформація про лот GL22N018750 та контакти банку, з яким можна зв'язатися аби вивчити документи на нерухомість доступні на сайті Фонду гарантування вкладів за посиланням. Умови участі в аукціоні також викладені на сайті ProZorro.Продажі за посиланням.


 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter