Оголошення про деякі питання ліквідації ПАТ КБ «ЄВРОБАНК»

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 03 серпня 2020 року №1451 відкликано повноваження ліквідатора ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ЄВРОБАНК» (далі – ПАТ КБ «ЄВРОБАНК»), делеговані Паламарчуку Віталію Віталійовичу рішенням виконавчої дирекції Фонду від 11 лютого 2020 року № 317 «Про зміну уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ КБ «ЄВРОБАНК».

Відповідно до зазначеного рішення ліквідаційна процедура ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» здійснюватиметься безпосередньо Фондом з урахуванням вимог Закону України №590-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізмів регулювання банківської діяльності» (далі - Закон №590) та відповідно до частини п’ятої статті 44 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

В цілому процедура ліквідації ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» передбачає виконання заходів щодо управління майном (активами) банку та задоволення вимог кредиторів протягом п’яти років з дня початку процедури ліквідації банку та подачі документів для внесення запису про припинення банку до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань протягом двох місяців з дня затвердження ліквідаційного балансу та звіту про виконання ліквідаційної процедури. Вищезазначені строки можуть бути продовжені за рішенням Фонду, у випадках передбачених Законом.

Адреса для листування і прийому громадян з питань ліквідації ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» є наступною: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053.

Особистий прийом громадян з питань ліквідації ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» здійснюється заступником директора-розпорядника Рудухою Н.Є. кожної робочої п’ятниці з 10 години до 11 години 30 хвилин.

Довідкова інформація за телефонами «Гарячої лінії» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб:

  • 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України),
  • (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter