Пул активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» виставляється на продаж 28 серпня

ПРЕС-РЕЛІЗ. 28 серпня відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів, у складі якого права вимоги та інші майнові права за 987 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання, 18 іпотечних кредитів фізичних осіб, 122 кредити фізичних осіб, що забезпечені рухомим майном та іншою заставою, 25 кредитів фізичних осіб без забезпечення, 14 об’єктів нерухомого майна та майнових прав на нерухоме майно, основні засоби, а також дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

Початкова ціна лоту GL22N618879 – 219,4 млн грн. Цей пул буде виставлено на аукціон вже у четвертий раз.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону в системі Prozorro.Продажі. У торгах, як завжди, можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

Детальна інформація про лот та умови участі в аукціонах розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Крім цього, докладна інформація про активи у складі пулів представлена у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter