Кредитний портфель ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» виставляється на продаж 5 жовтня

ПРЕС-РЕЛІЗ. 

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 05 жовтня 2020 року заплановано проведення аукціону з продажу пулу активів ПАТ «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» (лот GL19N619088) за принципом один банк - один пул.

До складу портфелю входять права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами укладеними, як з фізичними так і юридичними особами (113 договорів), майнові права, що випливають з векселів, дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю, нерухомість, та основні засоби.

Частину активів становлять кредити, що не мають застави.

Усі активи не одноразово виставлялись на індивідуальні торги, та у складі окремих пулів, але так і не були викуплені.

Початкова ціна лоту – 191,0 млн грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону в системі Prozorro.Продажі. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами.

Докладна інформація про лот та умови участі в аукціоні розміщені на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Також з активами, що входять до складу пулу можна ознайомитись у кімнаті даних у приміщенні банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter