Земля «Родовід банку» на Оболоні: чому варто купити цей актив зараз

ПРЕС-РЕЛІЗ 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставляє на продаж понад 113 га землі на столичній Оболоні. З продажу нерухомого майна проведено вже 9 аукціонів за «англійською» моделлю та 8 аукціонів за «голландською», утім його ніхто не купив. Та скоро актив, що перебуває на балансі АТ «РОДОВІД БАНК», може отримати нового власника. І ось три причини, чому варто купити виставлений на продаж лот зараз.

1. Розташування та цільове призначення. Виставлена на продаж земельна ділянка, площею 113,5298 га, розташована на вул. Озерна (вул. Богатирська/Північна) в одному із найперспективніших з точки зору забудови районів столиці – Оболонь. Неподалік – станція метро Героїв Дніпра. Крім того, за документами, земельна ділянка (кадастровий номер 8000000000:78:139:0055), має цільове призначення – для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків та об’єктів соціально культурного призначення.

2. Ціна. Вартість лоту на аукціоні, який відбудеться уже 3 грудня, стартуватиме із 518 млн грн.

3. Прозорість процедури. Аби стати власником цього лоту не потрібні зв’язки чи додаткові домовленості. Аукціон з продажу відбувається у системі ProZorro.Продажі в режимі онлайн. Стежити за перебігом торгів можуть усі зацікавлені.

На жаль, як і більшість активів неплатоспроможним банків, цей лот має обтяження, інформація про що доступна в публічному паспорті. Тож зацікавити цей актив має передусім амбітних інвесторів.

Аукціон відбудеться 03 грудня 2020 року у системі ProZorro.Продажі за голландською системою.

Початкова ціна реалізації – 518 млн грн.

Детальні умови участі в торгах та посилання на аукціон – тут.

Публічний паспорт активу – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter