Аукціон з продажу 113 га землі в Києві на Оболоні запланований 30 червня 2021 року

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує інвесторів на відкритий електронний аукціон з продажу земельної ділянки під будівництво в Києві на Оболоні. Актив належить АТ «Родовід банк», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 30 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Земельна ділянка розташована в одному з найперспективніших з точки зору забудови районів столиці – Оболонському. Вона має площу понад 113,5 га та знаходиться в районі вулиць Озерна, Богатирська і Північна, неподалік станції метро «Героїв Дніпра». Поруч – Міністерське озеро і затока з причалом, з’єднана протокою з річкою Дніпро, а також велика зелена зона з мальовничою природою, місцями для відпочинку і спорту. Цільове призначення землі – будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків та соціально-культурних об’єктів (кадастровий номер 8000000000:78:139:0055). Раніше цей актив уже неодноразово виставлявся на торги, однак поки не був куплений.

Стартова ціна лоту – 370 млн грн.

Аукціон пройде за голландською моделлю, відкрито і прозоро. Участь у ньому можуть взяти фізичні та юридичні особи. Для цього потрібно здійснити гарантійний внесок шляхом перерахування коштів на поточний рахунок організатора торгів – оператора електронного майданчика, на якому зареєструвався учасник, або шляхом надання електронної банківської гарантії. Оплату за лот можна зробити в грошовій та акредитивній формі розрахунків.

Детальніше про лот GL23N019819 та умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічний паспорт активу представлений на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter