Елеваторний комплекс у Кіровоградській області буде виставлений на аукціон 10 червня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні елеваторний комплекс у селищі Павлиш Кіровоградської області, розташований на вул. 40 років Перемоги, 68. Також до лоту увійшли права вимоги за кредитами юридичних осіб, виробниче обладнання і майнові права на зерно. Активи належать ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 10 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Елеваторний комплекс має загальну площу 5 831 кв м. До його складу входять шість силосів загальною місткістю одночасного зберігання 30 тис. тонн зернових та олійних культур, обладнання з прийомки зерна потужністю 2,5 тис. тонн на добу, зерносушарка потужністю 60-80 тонн/год, зерноочисне обладнання, а також лабораторія для визначення основних показників якості зерна. Серед переваг комплексу – зручні автомобільні та залізничні під’їзні шляхи, неподалік розташовані Кременчуцький та Світловодський річкові термінали.

Стартова ціна лоту – 107,9 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Всі гроші, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами банку «Преміум».

Запрошуємо взяти участь у торгах юридичних і фізичних осіб, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019889 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням, а також на сайті Фонду за посиланням.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter