Пул активів «Родовід банку»: права вимоги за кредитами і квартири в центрі Києва – на аукціоні 30 червня

11.06.2021

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні пул активів АТ «РОДОВІД БАНК», що перебуває в ліквідації. Торги пройдуть 30 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Пул активів складається з прав вимоги за п’ятьма кредитами фізичних осіб та шести квартир у центрі Києва. Загальна сума заборгованості за кредитами у складі пулу становить 183,3 млн грн. У забезпеченні за кредитами – чотири земельні ділянки загальною площею близько 3,5 га в Обухівському районі Київської області та фінансова порука фізичної особи.

Шість квартир, які увійшли до складу пулу, розташовані на центральних вулицях столиці, а саме: трикімнатна квартира загальною площею 117,5 кв.м на вул. Пушкінській, 5; три двокімнатні квартири загальною площею 87,1 кв.м, 72,5 кв.м та 81,2 кв.м, чотирикімнатна квартира загальною площею 135,1 кв.м, а також п’ятикімнатна квартира загальною площею 116,5 кв.м, розташовані на вул. Хрещатик,15. На всі квартири накладено арешт у межах кримінального провадження.

Початкова ціна лоту – 220,7 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами. Всі гроші, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Родовід Банку».

Детальніше про лот GL6N019917 та умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічний паспорт активу представлений на сайті Фонду за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter