Право вимоги за кредитом із земельною ділянкою і промисловим газопроводом у заставі – на аукціоні 18 червня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні право вимоги за кредитним договором, укладеним між фізичною особою і АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Перші торги пройдуть 18 червня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Загальна сума заборгованості за кредитним договором становить 32,5 млн грн. Забезпеченням виконання зобов'язань за кредитним договором виступають:

  • міжпромисловий газопровід високого тиску 5,5 Мпа, довжиною – 8 242 м, з крановим вузлом, підземно прокладений від установки комплексної підготовки газу Сахалінського газоконденсатного родовища Краснокутського району Харківської області. Діаметр трубопроводу – 219х8 мм.  Трубопровід має врізку до магістрального газопроводу;
  • земельна ділянка площею 0,60 га, розташована за адресою: Київська область, Бориспільській район, Гнідинська сільська рада.

Початкова ціна лоту – 32,5 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Всі гроші, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».

Детальна інформація про лот G3N019934 та умови участі в аукціоні – за посиланням. Публічний паспорт активу представлений на сайті Фонду – за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter